Näytetään tulokset 1–12 / 40

Rajaukset

Seos, Kesäkukka- Pink Shades siemenet Nelson Garden

2,95 
Upea kesäkukkaseos, jossa on ainoastaan vaaleita ja tummia roosansävyisiä kukkia. Ihanteellinen lisä sävytettyyn kukkapenkkiin. Lajikkeet ovat helposti kasvatettavia. Niiden kukinta-aika vaihtelee pitkän kukinta-ajan varmistamiseksi. Viihtyy parhaiten kuohkeassa ja runsasmultaisessa maassa, mutta monet lajikkeet ovat vaatimattomia. Kastele runsaasti kun kuivaa.

Suorakylvö: Kastele kylvöala ennen kylvöä. Pidä kylvös kosteana. Kylvä siemenet rivien sijaan leveästi ja harvaan. Näin saat kukkakedon.

Tuotenumero: 87234Taimien väli, cm: 20Rivien väli, cm: 20Korkeus, cm: 40-75Livstid: 1-vuotinenKasvupaikka: AurinkoHintaryhmä: 4Riittoisuus: 5-8 M

Daalia, Tarha Sunny Reggae siemenet n.45kpl Nelson Garden

4,50 
Upea röyhelökauluksinen daalia oranssin, punaisen ja keltaisen sävyissä. Sopii ruukkuun, kukkapenkkiin tai leikkokukaksi. Lajike on aikainen ja säänkestävä, ei kuitenkaan hallankestävä. Latvo taimet ja poista kuihtuneet kukat, saat tanakamman varren ja runsaamman kukinnan. Viihtyy runsasmultaisessa ja kuohkeassa maassa. Kastele runsaasti ja anna ravinnetta koko kesän ajan.

Esikasvatus: Kylvä harvaan, kosteaan kylvömultaan. Pidä kosteana. Kouli kasvaneet taimet, 1/ruukku lannoitettuun multaan. Sijoita valoisaan ja viileään. Istuta ulos yöpakkasten mentyä.

Tuotenumero: 93457Tieteellinen nimi: Dahlia × pinnataTaimien väli, cm: 25Rivien väli, cm: 25Korkeus, cm: 50-60Livstid: 1-vuotinenKasvupaikka: Aurinko - puolivarjoHintaryhmä: ESiementen määrä: 45Riittoisuus: 25-30 Pl

Unikko ‘Lilac Pompom’ siemenet n.200s Nelson Garden

2,95 
Pioniunikko, jonka kukat ovat täyteläiset, vaalean lilan väriset. Sopii hienosti kesäkukkapenkkiin ja monivuotisten kasvien joukkoon. Erittäin kaunis leikkokukka, poimitaan kun nuppu on tullut esiin puhjetakseen kukkaan. Vihreitä siemenkotia voi myös käyttää ikikukkina. Syyskylvö aikaistaa kukintaa. Kylvä syksyllä ja keväällä jolloin kukinta kestää pitkään. Viihtyy useaimmilla lapäisevillä mailla. Kastele kuivuuden vallitessa.

Suorakylvö: Heti kun maa on muokattavissa keväällä, mieluummin useaan kertaan, tai myöhään syksyllä. Kastele kylvöala ennen kylvöä. Pidä kosteana kunnes siemenet ovat itäneet.

Tuotenumero: 95793Tieteellinen nimi: Papaver somniferumTaimien väli, cm: 15Rivien väli, cm: 30Korkeus, cm: 70Livstid: 1-vuotinenKasvupaikka: AurinkoHintaryhmä: DSiementen määrä: 300Riittoisuus: 40-50 Pl

Daalia, Tarha- Redskin siemenet n.50s Nelson Garden

2,95 
Poikkeuksellisen värikäs daalialajike, jonka kukat muodostavat kauniin vastakohdan sen tummanpunaisena läikehtiville lehdille. Aikainen ja melko säänkestävä lajike. Kukat ovat suuret ja kerrotut. Latvo taimet ja poista ensimmäiset kukkanuput, jolloin varret tanakoituvat. Leikkaa pois kuihtuneet kukat, jolloin saat runsaammin kukkia. Viihtyy runsasmultaisessa ja kuohkeassa maassa. Kastele runsaasti ja anna ravinnetta koko kesän ajan.

Esikasvatus: Kylvä harvaan, kosteaan kylvömultaan. Pidä kosteana. Kouli kasvaneet taimet, 1/ruukku lannoitettuun multaan. Sijoita valoisaan ja viileään. Istuta ulos yöpakkasten mentyä.

Tuotenumero: 93458Tieteellinen nimi: Dahlia × pinnataTaimien väli, cm: 25Rivien väli, cm: 25Korkeus, cm: 40Livstid: 1-vuotinenKasvupaikka: Aurinko - puolivarjoHintaryhmä: DSiementen määrä: 50Riittoisuus: 3 M