Näytetään kaikki 3 tulosta

Rajaukset

Kaktusdaalia Preference sipuli 1kpl Nelson Garden

5,95 
Tieteellinen nimi: Dahlia x pinnataSipulia/pakk: 1 Sipulin koko: I Taimien väli, cm: 40-60Korkeus, cm: 90Kasvupaikka: Aurinko - puolivarjo Sädehtivä, koralliroosan värinen kaktusdaalia, jonka suuret, luonteenomaiset, sädehtivät kukat herättävät varmasti huomiota ja ihailua. Hieno katseenvangitsija penkissä, sopii myös ruukkuun ja leikkokukaksi.  

Kaunopunahattu Green Twister sipuli 1kpl

7,95 
Tieteellinen nimi: Echinacea purpureaSipulia/pakk: 1 Sipulin koko: I Taimien väli, cm: 30Korkeus, cm: 70-90Kasvupaikka: Aurinko Räikeä limenvihreä ja roosanliila kukka, jota mehiläiset ja perhoset rakastavat. Kestävä perenna aurinkoisessa paikassa, komea kukkapenkissä, erinomainen leikkokukkana ja hieno kuivakimpuissa. Pronssinvärisen keskustan siemenet ovat lintujen syksyistä herkkua.

Koristedaalia Pacific Ocean sipuli 1kpl Nelson garden

6,95 
Tieteellinen nimi: Dahlia x pinnataSipulia/pakk: 1 Sipulin koko: I Taimien väli, cm: 40-60Korkeus, cm: 75Kasvupaikka: Aurinko - puolivarjo Daalialajike, joka kasvaa pensasmaiseksi ja kukkii erittäin runsaasti, usein jopa 50 kukkaa yhtä aikaa. Kukat ovat pirteän keltaisia keskeltä ja lämpimän oransseja reunoilta. Sopii ruukkuun ja kukkapenkkiin.