Askartelupäivät kevät 2020

**toistaiseksi askartelupäivät peruttu “poikkeustilanteen vuoksi”**

Vapaata askartelua omilla välineillä ja tarvikkeilla, lisää voi ostaa Villakeijusta. Ei kurssi, ei “virallista” ohjausta, ideoidaan yhdessä! Ei osallistumismaksua, kahvit nyyttäriperiaatteella. Myös bigshotit ja stanssit matkaan jos on, voidaan lainata toinen toisiltamme. Myös Villakeijun laitetta voi käyttää pientä käyttökorvausta vastaan.

Askartelu tapahtuu Villakeijun/Matkahuollon aukioloaikaan ja itse hyppelen asiakaspalvelun ja askartelun välillä. Tila on pieni, mutta lauantaisin ei Matkahuollon rahti kulje joten kasaamme pakettitilaan salkkupöydät ja jakkarat. Mahtuu 6hlö.

Askarteluun ennakkoilmoittautuminen facebookissa tai s-postilla info@villakeiju.fi aiheotsikolla “ilmoittautuminen”, vastaan mahtuuko mukaan!

-kissa ei osallistu askarteluun

Jos saan joltain ilmoittautumisviestin muuta kautta, kommentoin viestiketjuun puolestaan nimikirjaimilla. Ilmoitathan myös puhelinnumerosi vaikkapa yksityisviestillä, siltä varalta että voidaan ilmoittaa jos askartelu jouduttaisiin esim. yllättävän sairastumisen vuoksi perumaan.

Näiden askartelukokoontumisten perusideana on kokoontua yhteen, jakaa arjen asioita ja askarteluideoita yhdessä. Ei haittaa jos ei vaikka aina synny mitään, pääasia että ryystetään kahvia hyvässä seurassa.

 

Osoite: Toritie 7, 71800 Siilinjärvi, Siilinjärven linja-autoasema, Matkahuollon/Villakeijun liiketila.

Huom!

Allergisille ja astmaatikoille tiedoksi, Villakeijun/Matkahuollon liiketila vanhassa rakennuksessa mikä tuo oman lisänsä ”ilmanvaihtoon” ja lisäksi Matkahuollon rahdista aiheutuu hienoa pakettipölyä.

Joukkoomme on helppo tulla, otamme sinut lämmöllä ja turvallisesti vastaan!=)

~Johanna~