Poikkeustilanteen järjestelyt

Aukioloaikamme ovat normaalit ma-pe klo 7.45-17.30 sekä la klo 10-13.

Koska liiketilamme on pieni ja samassa yhteydessä Siilinjärven Matkahuolto-asiamiespisteen kanssa, olemme koronatilanteen vuoksi joutuneet terveys/turvallisuussyistä rajoittamaan asioinnin yhteen asiakkaaseen kerrallaan.

Ovessamme on lappu, että vain 1 henkilö kerrallaan ovesta sisälle. Tätä voidaan kuitenkin soveltaa siten, että Villakeijun puolella voi asioida yksi hlö ja Matkahuollon puolella toinen reilua turvaväliä pitäen.

Mikäli haluat sopia oman shoppailuajan ja tulla lapsen kanssa, se järjestyy lauantaisin ennen tai jälkeen aukioloajan. Esim. lauantaile klo 9.30-10 välille on mahdollista sopia oma aika ja lauantaille klo 13-13.30.

Suosittelemme ensisijaisesti myös paikallisille asiakkaille tilauksen tekemistä verkkokaupassa ja valmiin tilauksen noutoa kassalta. Myös kotiinkuljetusmahdollisuus max 5km 5e, pidemmistä matkoista voidaan sopia erikseen. Verkkokaupasta löytyvät nämä vaihtoehdot.

Askartelupäivät

Kevään 2020 askartelupäivät Villakeijussa lauantaisin

Muistakaa ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN!

Askartelupäiviä lisätään sitä mukaa kun niitä tulee. Ilmoittautuminen  Villakeijuun Facebook-sivuilla askartelupäivä-julkaisuun tai  s-postilla info(at)villakeiju.fi.  Varmistan jokaiselle mahtuiko vielä.

LA 14.3. KLO 10-13 pääsiäiskortit

LA 21.3. KLO 10-13 oksien koristelu ja pääsiäiskortit

LA 28.3. KLO 12-14 leimailu ja leimakuvien värittäminen

LA 18.4. KLO 10-13 kortit kevään ja kesän juhliin

LA 25.4. KLO 10-13 äitienpäiväkortit, kesäjuhlien kortit

LA 9.5. KLO 10-13 amppelinpunonta, korttiaskartelua

 

-KESÄTAUKO

 

-SYKSYLLÄ TULOSSA: Miniatyyrihimmeli/lasihimmelikurssi, fimomassamuovailua (karkkikorut, nukkekodin ruuat ja pikkutavarat), sukanneulontaa (kirjoneule, värinvaihto, pitsikuvio, kantapää)